Wednesday, December 16, 2009

Centerpiece Idea

Hi peeps..

Saja nak share..tengah2 google..tetiba teringat plak ada sorang member penah menyuarakan pendapat dia mengenai centrepiece/deco using fish..


Ni satu lagi idea..wakakaka...nak letak ITIK pun buleh noksss...

quek quek...ni bukan iklan DIGI okeh!jangan letak itik betul sudah..dia patuk i larikkk

Actually semua idea2 yang ada sekarang ni..kebanyakkannya dah sedia guna oleh wedding planner kat luar negara...cumanya diorang plak lagi suka pakai kipas mengkuang,kipas peacock,box mengkuang..tapi dengan idea mereka sendiri..barang2 semuanya sama..Tapi CARA(kasik bold sket..takut tak reti nak membaca) mereke tu berbeza ye adik2..!

So jangan la terus kata kita tiru kamu..hukhuk..kamu tiru sape plaks?
Saya tak penah kata!baca sajalah comment kat FP kamu sendirik..orang lain yang kata yer..
Alih2 kamu plak tuduh saya meniru 'Idea" kamu?hehehe..tak sesuaiii uoalss!selepas kejadian dulu,saya tak penah la nak tengok2 website kamu..plus FB pun saya dah remove!

Okeh..dah..jgn kata saya yang start..tapi apa pun yang bakal datang..saya terima dengan rela hati..sebab saya percaya..rezeki bukan datang dari kamu..(even kamu amik customer saya)..tapi saya benar2 percaya rezeki datang dari Allah s.w.t...Amin2...

12 comments:

ctfza said...

cutenyer yang anak itik tu.. sesuai jugak kut klu utk kid's birthday party etc kan?

wish biz amy sentiasa sukses! :-)

AmyMizzunderstood said...

ctfza :: hehe actually dpt pic tu from baby shower punya deco..hehe tu pasal ada itik digi!

xora said...

baca permulaan post ni cam best.. kat akhir post ni, ada selitan drama. Semoga tabah ye Amy.

naddynad said...

Hiks..!!

ada drama ke Amy??? sabar nox!!
bak kata Tiar Z MJ (mulut jahat)..mmg ada dimana2...huhu

yg penting deknon tak kaco org. kan?? kelass giteW.. :)

BuTtErFlyInFraMe said...

eh ehehh...amy buat iklan digi ehh... :P

btw centerpiece ikan tu menarik, kalau agak2 lauk tak cukup leh cedok ikan tu...hahah..

eh tapi penah tgk wedding yg buat hiasan ikan di laluan penagntin okeh isntead og bunga!

AmyMizzunderstood said...

xora :: ya thanks!tu la drama sentiasa ada dimana2

naddynad : betul la tu naddy!harusss

BuTtErFlyInFraMe :: yela..intresting actually..tapi alena ang jgn la pi goreng ikan emas tu..larat ka nak makan?agagag

sweet cravings said...

amy. itik tu comel! :p & ikan tu jugak but then, nak mencari vase tu.. huk! cam pricey for me.

btw, MG best je dr dulu! i've been browsing MG since b4 mira tunang last year pun. sangat suka all the idea! :) xpe amy, you just keep up your good work insyAllah, ur customer bole berganda2 dr dia tu~ ;)

anil lutaze said...

comel ya ampon pakai binatang2 ni..hikhik...

masyallah...rezeki tuhan yg bagi...kenapalah ada umat yg suka mndengki sesama sndiri...

manusia dcipta dgn kelebihan msg2 ...x perlu rasa terancam dgn bakat org lain...

insyallah amy..kamu akan lbh berjaya...amin

AmyMizzunderstood said...

sweet cravings :: sayangku mira..here the tips..if u nak balang2 murah mcm ni..1stly jgn pergi ke SSF dear..harus mahal..but if u ada kwn2 yg ada 45% discount then mmg berbaloi...u just go to kedai RM5!diorang ada jugak style balang2 ikan macam ni..well rm5 only..beli la 10!!agagagag

anil lutaze ::anil..hehe pas ni nk pinjam 'sabtu' jadik centrepiece bleh?hihi..sila doakan saya ya kawan2..amin..

Eva said...

letak itik kuning tu letak jek mascot digi kuning tue xpun pkai line digi sure dye ikut nyer (bersamamuuu.. walau di mana jua..)

Flowerie said...

kalo letak ikan dlm balang selalu nyer bape lame ikan ni dpt hidup?

AmyMizzunderstood said...

Eva :: walaweyyy...mau boh orang digi jahanam meja!gem2..

Flowerie :: depends..rasanya tak mati kot...if max 2 ekor ikan dok dlm tu..kecuali u tak bg dia makan..kan?mcm kita bela ikan kat umah la..