Wednesday, January 13, 2010

Luahan rasa-29 hari lagi..

Hi peeps!

Well2..selama setahun la saya prepare everything..dengan kemahuan dan kehendak...akhirnya tinggal 29 hari jek lagi...perasaan??tak tau la nk rasa apa..asik rasa takot..sebab tak dpt apa yg saya nk..excited..sebab tak sabar nk tunggu hari itu...so kali ni turn saya plak rasa mcm2..hehe..and im gonna miss the prep..the huru hara..suka duka..me and Atim..melalui wedding preperation ni...owhh sedih tetiba..tapi walaubagaimana pun..saya akan terus berblogging..Insyallah dgn izin suami yang pasti nanti..

Saya tau..saat ni..WLT dan Aleena (Butterflyinframe) sedang bertungkus lumus jugak untuk prepare wedding mereka..poor me tak dpt pergi ke majlis kamu Aleena..hehe..pasni kita tukar2 pictha okeh?

List to do..yang saya buat..itu hanya benda2 kecil yang masih tak lengkap..yang masih saya nak2 sangat...walaupun wedding ni bukan la berharga ratus ribu..tapi ianya amat bermakna buat saya..saya akan pastikan semuanya berwarna merah sebelum majlis saya nanti..

Saya sendiri yang merealisasikan wedding ni from A to Z..since kebetulan..saya juga owner MerisikGallery.. dimana semua kerja2 itu akan saya stop sementara waktu..tapi masih boleh lagi berunding dengan my sis..Insyallah..dan kewujudan blog ni bukan la untuk menunjuk2..tapi secara ikhlas nk berkongsi dgn bride2 be yang lain..semoga apa yg dicatit dlm blog ni berguna kelak..

Serasa mcm nk pengsan..seronok dan beronok2..huahua..masa ni..ada sedikit confuse berlaku..sebab kadang2 ada yg terlupa itu dan ini...appointment hari jumaat saya nk buat keja lain plak..nasib Atim ada untuk remind me again n again hahaha..So..this is not my last entry yer..sorry sket..ni luahan rasa jekk..sebab ada rasa sayu2 ujung2 nih..nk share jugak..pasti bila baca balik dpt rasa feel ni semula.. :)

Apa pun..belum sampai penghujung lagi..so buat sampai jaya!
kalau tak dapat 100% pun sekurang2nya saya dah usaha untuk buat yang terbaik..
Thanks to Atim..yg selalu bg kekuatan kat Amy..tq very much..i owe u..
Thanks to family..yg membantu..included Ayah,kakak,adik (yang bantu saya buat kerja rumah sket2 sekarang..since saya bz!hehe),bil..dan semua2 ahli keluarga..
Thanks to my fwen..support me..up and down semuanya..tq!
Thanks to bloggers..yg banyak bagi oppinion..Diah..Anil..Aleena..sharing is caring!so i lap u guys!

Untuk photographer,make up artist..catering..even diorang tak baca..but saya harap semuanya akan berjalan lancar..sila jgn buat masalah masa hari itu..sebelum saya bertukar menjadi HULK!atau SHREK!okeh?

Sekian..luahan rasa untuk 29 hari lagi...kurang sebulan dah tu..(baru 1 hari kurang kecoh!lempang laju2...)

16 comments:

diri aku said...

semoga semuanya berjalan dengan lancar ye amy!
tak sabar nak tengok ur wedding...mesti meriah.. ;)

sitijamilahazmi said...

oh amyyyyyyyyy!setahun u plan and im sure praying that everything will fall on its right place when the pretty day comes ok?good luck amy!i cant wait! =)

faRhaNa said...

aku doakan sume berjalan dgn lancar..Amin..;-)

AdzyH said...

Amy! OMG, cepatnyaaa!! Aihhh tak sabar nak kahwin juga! Hehehe, takpe good luck babe!! Im sure everything will turn out great! :)

Miss Shareeda said...

heheh..
*MG bride maaa..
mesti semua akan berjalan lancar..
Be cool yerk amy..

*MG- Most Glamorous@Merisik Gallery
hihih..

AmyMizzunderstood said...

diri aku :: thanks ya!huhu i pun tak sabar.. but kadang2 takut..

sitijamilahazmi :: yup2..setahun..penat...insyallah semuanya akan baik2 saja

faRhaNa :: thanks nono!byk bg aku nasihat dan semangat!

AdzyH :: ur turn is NEXT!hehehe..tungguuuu

Miss Shareeda :: wahh creatve cikgu nih!!MG byk maksud jugak ehh hahahaa

[ Hanie ] said...

so sweeettt! ;) tk sabar melihat wedding kamu amy ;) insyaallah, semuanya akan berjln lancar berkat kesabaran dan kerja keras u, your fiance and family! :)

.:ANN512:. said...

hope everything sume akan bjalan dgn lancar..insyaAllah :)

congrats % take care dear!~

BuTtErFlyInFraMe said...

sekejap je kan Amy masa berlalu..sekarang ni kita tgh kyusuk menghitung hari.. heheh..

oh, alena pun nak time kaseh bnyk2 kat Amy sbb bnyk bg pendapat dan sokongan...and glad we were met dari mula kisah2 bridezilaa ni..rasa sekejap sgt kan...huhuu

faRhaNa said...

tuh gune kawan dear!!bukan waktu senang jer..tp waktu susah juga!!

pn hanie : nti kt jumpe di wedding cik amy nih yerr..;-)

AmyMizzunderstood said...

[ Hanie ] :: thanks hanie...insyallah..doakan amy

.:ANN512:. :: insyallah...amin..

BuTtErFlyInFraMe :: betul tu..nk update blog mmg nk update..tapi takot..wakkaa asal tah..

faRhaNa :: hehehe..tu la,...kena sedar nih..

Miss Fiza said...

Best of luck babe :)..i yang lagi sebulan lebih ni pun kdg2 cuak gak rasa mcm ada je benda yg blom siap lagi wpun dh ada checklist hikhikhik

w.a.n.n.o.r.f.a.d.z.l.i.n.a said...

Gud Luck Amy! Moga sukses wedding itu..=)

AmyMizzunderstood said...

Miss Fiza :: mmg punn...!lagi ada checklist lagi rasa mcm2 tak siap...pastu nk tambah lagi and lagi...kan??

w.a.n.n.o.r.f.a.d.z.l.i.n.a :: thanks!

anil lutaze said...

hahaha...amy mcm beri ucapan menang anugerah juara laguu..hehe

AmyMizzunderstood said...

anil lutaze :: hahah tau takpe!wakaka