Friday, January 15, 2010

Our TQ tag

Hi peeps...

Caiyok2...masih lagi berusaha!!
Well nak update sket mengenai TQ tag kami..Semuanya dah siap..TQ tag,invitation card etc..

cover depanbelakang

Hey!im in LOVE when Atim's used thirteen february twentyten
Simple but nice... bertuahnya saya sebab designer for our wedding is my future husband..so anything kami boleh change it bila2 masa..dan sesuka hati..hahaha ni baru la kita panggil mak bapak kita punya wedding..opsss!hehehe...

Tq sayang..for the nice TQ tag..im LOVIN it!!

20 comments:

cik yaya said...

amy..cute nyeeee tq tag korg!

AmyMizzunderstood said...

cik yaya :: tq cik yaya!really appreciated...:)

Nariko said...

coolness! suh atim design baju baby leh? heheh

Suzie said...

wahhh ni dah mcm lambang Anya Hindmarch..hehe..yet very classy la amy :-)

BuTtErFlyInFraMe said...

rugi rugi rgiiii tak dapat attend wedding amy..hukhukhukkk

Miss Shareeda said...

i love simplicity.. cute and sweet tag itew...

Riena said...

tag amy cantikkk.....:))

Mawar misswateva said...

u both creative!=)

Lynda Kamal said...

nice. sangat laura ashley okeh. classy + sweet.

[ Hanie ] said...

oh nice!
dan saya dgn ini mengumumkan, sudah menerima kad jemputan kamu yg sgt kreatip! i loike!
tetibe debar nak bace isi kandungan nya tau hehee.. insyaallah, will be there on your wedding ;)dupdapdupdap

Fuchsia said...

teringat plak kat tq tag sendiri yang x siap lagi nih.
uwaaaaa!!

faRhaNa said...

sgt menarik...i loike!!!!

hazlynda kushairi said...

simple n nice.
sy sangat suke.
twentyten sounds cool.

AmyMizzunderstood said...

Nariko :: babe!anything..u cakap je nak design apa...sbb i think Atim's design sgt modern!

Suzie :: coz both of us LOVE anya hindmarch!cuma huruf A & H je tak de kan?memula nk pakai gak tapi kang kena byr plak wakaka curik logo..tak baik ooo

BuTtErFlyInFraMe :: ala dearrr..jgn la ckp camtuu..amy dah dpt kad aleena..terasa nk pergi kalau masa mengizinkan ... :(

Miss Shareeda :: thanks cikgu!!

Riena :: tq riena!

Mawar misswateva :: mawar pun creative jugakkk kan?hehehe

Lynda Kamal :: Atim's fav!!laura ashley..tq!

[ Hanie ] :: owhh dah dapat yer?hanie no need send back the RSVP card ya?just inform me using email/SMS or FB!hehehe...

Fuchsia :: alamak..heheh gi siapkan cepat

faRhaNa :: thanks babe!baju nikah wa dah siap!

hazlynda kushairi :: owhh yes..twentyten ROCK!!

achmal said...

wohh! simple but gorjes la babe!~
twentyten sgt cool la amy
creative creative :)

Suzie said...

betul la amy,kebetulannya baru kak suzie terperasan yg initial A&H tu blh guna utk Amy & Hatim..hehe..mmg coincidence!anya hindmarch patut bagi pezen kat korg ni...wedding pezen at least handbag ke :)

anil lutaze said...

i loike anya logo tu...sbb saya adalh pnggeamr anya...

erk..saya blom dpt kad awak lg..adakah sudah pos or blom or sudah lupakan daku..uuwaaa

AmyMizzunderstood said...

achmal :: cool kan?heheh i loike it too..!

Suzie :: wahh bestnya kalau dapat kak suzie!!

anil lutaze :: anil!!tak receive lagi ke?cam mustahil jek..u batch pertama i pos tauu!!alamakkk takotnya..

Anonymous said...

nape mcm copy anya hindmarch nye logo?

AmyMizzunderstood said...

Anonymous :: hi..actually babe..if u tengok betul2 logo anya ada A & H...and the rope yg mcm ribbon tu..dah byk orang pakai..kebetulan AH sgt popular..and we decided untuk amik ribbon tu for our logo jugak..sebab simple and exclusive...kalau i nk copy..i akan copy habis2an..termasuk la huruf A & H tu..kan?its stand for Amy and Hatim jugak..tol tak?

anyhow,next time no need la comment as "Anonymous"...sebab nampak mcm tak ikhlas bila nk comment tu..anyway tq..ohh and no heart feelings..