Monday, January 18, 2010

Release tension...

Hi peeps..

oh tak la tension mana pun..since semuanya dah nk merah tu..ish2..tak sangka..lagi sket jekk...!!
After keja on Saturday..me and Atim rush pergi ke Kamdar..nk carik kain untuk photobooth kami...of mcm biasalah..tak de banyak pilihan since kami carik sumthing yang old skool sket..
But..suddenly ternampak 1 kain nih...color pun dah ala2 tema kami... :) dan kami terus beli...

Ok NEXTTT...thingking of...artificial flowers for decoration..sebab i boleh siapkan semuanya cepat.. :) dan memandangkan roses akan naik harga that time!! bunga lain mungkin akan naik RM2-RM5...Ni telah di confirm kembali oleh kedai bunga..so ok fine..masih boleh guna fresh flowers sket2.. For decoration..around RM300 habis.. Artificial yang cantik korang leh dapat kan kat SSF...!okeh?bunga nampak real sket..baru la cun..sememangnya artificial lagi mahal harganya berbanding fresh flowers... :( HUKHUK...

tapi tak pe..yg penting siap cepat!since me and Atim adalah wedding planner untuk majlis kami sendiri...of coz la ada kurang here and there..kan?but takpe..yg penting kami dah buat yg terbaik... :)

And on Sunday..my sis ajak dinner kat LookOutPoint..nak celebrate my lil bro and my bil birthday..hehe..punya la jauh!tak kose dahhh...and plus nasib makanan dia not bad!

view...sgt cantik kan?huhu...sejuk giler kat atas...umpama litle Genting..

Well lagi sket je nk habiskan kerja2 tertunda...this week semua akan berkampung di rumah Atim..untuk mengerjakan gift2 yang berlambak itew...haha



15 comments:

faRhaNa said...

chaiyok2x!!!

Riena said...

tp berbaloi sbb bunga artificial bolehpakai byk2 kali.ff pakai sekali dh layu..

eemm amy..umah saya dgn LOP tu 7mnit je.kalau awak pi atas tu mesti lalu umah saya..ehehehe

AmyMizzunderstood said...

faRhaNa :: haha berjaya nokss!!

Riena :: betul2..so leh la guna untuk apa2 event pas nih kan?hehehe mmg berbaloiii...

oh yeke??jauhnya rumah u kan??aisehhh

Nariko said...

counting days... i tgh pikir baju apa nak pakai kawen u nnt.. susah2 beli baju baru jer. muahaha

AmyMizzunderstood said...

Nariko :: all the girls yang attend my wedding suka bab nih...semua nk beli baju,kasut baru...hahaha..best2!

Azi3 said...

amy..
suka azie baca entry u ini... sambil senyum2 kambing lagi... dapat rasa kan satu masa dulu.. i lak yg bdebar tunggu u naik plmin.. hihi anyway chaiyok1001x amy!!! ~wink~

Qis said...

amy, check email... u havent reply me on the tshirt thingy... ;)

Riena said...

jauh ekkk? x de la sangat.sbb awak x biasa pi tu yg ckp jauh..ehehhe

hazlynda kushairi said...

amy, u can do it!!
26days to go.
insyaAllah sume akan ending ngan semporna. dun worry.
all the best~

AmyMizzunderstood said...

Azi3 :: hahaha tau takpe..so now i yg merasa wakakaka...

Qis :: sorry qis bz lately..nnt i check

Riena :: mmg tak penah pergi hahaha...

hazlynda kushairi ::yey caiyok2!!

Sabby said...

amy, a few weeks ago i pergi wedding decorated by Dicky faboulous..and mostly dia guna fake flowers je...but it looked so so beautiful...because the fake flowers yg dia guna is the ones yg cantik..nanti i email gambar to you...
betullah i check hari tu fake flowers yg cantik can cost up to RM 50 ringgit 1 batang...mahalnya...but korang decorator..takpa, nanti boleh guna after your wedding..hehe...best best...

AmyMizzunderstood said...

Sabby :: really??nak tengok sabby!nk nk!hehehe..mmg mahal..so kita guna campur2 ke tengok la camne..heheh roses naik 2 kali ganda hargaaaa matilahhh

Anonymous said...

hey amy...
erm,juz nk tny LookOutPoint tu kat mane ehh?
can i know...
tq dear... =)

AmyMizzunderstood said...

Anonymous :: dekat Ampang- Hulu Kelang sana...im not really sure..but u leh google i rasa..mesti ada

Dilla said...

bru smlm mkn kat sinih... siap pegi 2 kedai lagik.. gasoline ngan bread n olive.. hahaha