Isnin, 22 Februari 2010

A day before..

Mari marathon!kita update satu kali...wakakkaa...

Well..selesai saja majlis nikah..kami hanya dapat berehat 2-3 jam..itu pun masih ada lagi tetamu yang datang...baju,makeup semua kami dah salin dan bersihkan...memandangkan lori sampai around 4.30pm...kami bergegas siapkan barang2 yang perlu dibawa ke kampung pengantin...

Anil text me...dia nk ke kampung pengantin membantu saya..and for me..sgt terharu laa...tak sangka dia nk dtg membantu...Anil and Zam Rockssss!~

Kami bertemu disana..pada petang itu...dan terus memulakan kerja...saya tak punya camera masa tu..sebab sgt sibuk menyiapkan semua...begitu juga Atim yang mcm dah tension..kepenatan..tapi nasib kami sangat baik...kakak,abg ipar, kawan2..sedara mara dtg membantu..

me and Anil..sempat possing walaupun tengah bz..oh ya..non stop bercerita...hahah
itu orang kuat MerisikGallery...dia bijak..pass ank kat orang lain lalu membuat kerja..bagus kan?thanks to qis..sebab tshirt tu..sgt comellll!Saya bg surprise kat Atim...

penuh dgn lampu2 lantern..pada sesiapa intrested..saya buka untuk disewa....ok?email me..

Kesian Anil...sampai ke mlm hari dia disitu bersama2 keluarga saya..saya sayang kamu Anil!!
Walaupun kamu dibuli oleh Chieha sewel itew...tapi kamu tough!wakakaka...saya sangat bangga punya family yg membantu kami..dan memahami apa yang kami mahu...contohnya..kami nk buat sendiri semua kan?tapi walaupun susah,diorang still dtg tolong..which is saya tak dpt nk membalas jasa baik mereka...thanks to all!!

Kami di sana sampai pukul 1.30 pagi..dan harus kembali lagi ke Kampung Pengantin untuk final touch...Oh ya perasaan??PENAT GILER....

Anil pun banyak bg idea kat saya...I really appreciate..

Buat yang lain2..sms2 kalian tak terbalas..sbb ramai tanya dan wish congrats...saya hanya memiliki hp cap ayam,dimana tak dpt nk send to all...hahaha..but im here..finally...semuanya ok!dan berjalan lancar... :) thanks again!

p/s : untuk sebarang pertanyaan,boleh email saya...amymizzunderstood@yahoo.com atau msg kat FB pun ok...dah ramai yg tanya itu ini...nnt saya buat entry satu2 okeh!

28 ulasan:

Moose berkata...

amy, first of all congrats!!! and second, boleh tanya paper lantern tu beli mana? i think kalau yang white lantern tu i boleh sewa dekat you je kot, but i need other colours as well other than white. thanks!

oshinz berkata...

family sentiase menjadi yang pertama mahu membantu disaat kite memerlukan.

AmyMizzunderstood berkata...

Moose :: dear...email me ya!

0sh!Nz d' sen0r!ta :: yup2 agree!

PurPLe LaDy AiFA berkata...

congrats amy! =)

actually, i nak request u share your wedding program flow dekat kampung pengantin tue.. start from you guys masuk and habis majlis. i tgh serabut nak buat tentative program for mine. :s

AmyMizzunderstood berkata...

PurPLe LaDy :: owhh itu sudah pasti..tunggu ya!sbb ada byk benda nk diceritakan!

♥♥relyza♥♥ berkata...

congrate!!!
awk amat chantek tau...gile kagum ngan all DIY awk...
eeh..katne beli latern tu ekk
tgh mencari & tak jumpa2 g neh

http://aproposjournal.blogspot.com/

AmyMizzunderstood berkata...

♥♥relyza♥♥ :: bout the lantern..kindly email me ya!btw thanks!

Mrs. Amie berkata...

kalau tak pass anakku ke org lain, nescahaya pelamin ko separuh siap jer nnt.. ekekeke..

Unknown berkata...

amy, congrats sangat2 on your wedding. memang bridezilla of the year okay *saluts*

i nak jugak tanglung2 tu tapi tengah cari yang warna lilac/mauve uhuk2

yumizunira berkata...

hie amy..i nmpak u kat cineleisure ari sabtu..nak tegur tp malu...hehehe..btw im ur silent reader..congrate again :)

Miss X THOUGHT OF THE DAY berkata...

congratz amy!!!!! ;)

NuRuLeRnAdEwI berkata...

Amy...
Sgt suka tgkk....
Suka...suka...suka...
weeehhoooo

Sofia berkata...

amy, congrats on your wedding. kejap je dah 10 hari kan?

how's the feel? ;)

take care!!

♥ WaWa Vtec ♥ berkata...

amy...we met at sabby's wedding.
slalu tgk blog ni tp shy-shy cat nak tinggal komen.x sangka dpt jumpe orgnye terus...nice to meet u.what a gorgeous couple!

AmyMizzunderstood berkata...

Mrs. Amie :: HAHAHAHA...

Ami Schaheera :: lilac?owhh saya boleh dapat kan if u nk..tapi bukan dijual..disewa...

yumizunira :: owh yeke..ramai yg terserempak ngan amy..tapi tak nk tegur..aisehh..tegur tau..mana tau amy bawak camera masa tu..hehehe

YOU CAN CALL ME : Miss X :: thanks a lot!

NuRuLeRnAdEwI :: hahahaha...time kasih!

AmyMizzunderstood berkata...

phia :: tu la masa tu sangat pantas...mcm tak leh bernafas...

Wawa Vtec :: ye kita jumpa dahh hehehe..at last!tapi pic kita berdua tak sempat nk tangkap...camera tak de batery dahh

coklatdanvanilla berkata...

amy, awk sgt chantekk..

coklatdanvanilla berkata...

amy, awk sgt chantekk

Fathiyah berkata...

hi amy. igt saya tak? =) hehe.kte jmpa kat wed sab tempoh hari. enjoy ur new life. bila amy pi honeymun? yg lain dah pi tu.hehe

AmyMizzunderstood berkata...

rabitah hanim : thanks rabitah!

Fathiyah :: yaa ingat...!hehehe...sonok dpt jumpa semua...jumaat lepas baru sampai kl sbnrnya...dari lumut..

Moose berkata...

Amy, you've got mail!
:)

FYR berkata...

Amy~!! Best kan if ada loved ones yg tlg2, mcm sgt2 terharu kan?!! Yes, you deserve to be happy now that you're happily married to your other half~!! Very handsome couple~!! Sukkaa!! ;)

AmyMizzunderstood berkata...

* Nat Azmi * :: betul tu tasya!thanks for comming tau!love ya!

Nurulhuda|Adlie berkata...

anil itu masih tidak lekang dgn bridezillanya, hehe..

i guess penat camne pun so worth the beautiful outcome kan.. nanti dah lama2 ingat balik mesti senyum je..

AmyMizzunderstood berkata...

Nurulhuda|Adlie :: hehe anil mmg rajin!

anil lutaze berkata...

malu muka ku di situ...hahaha...

bateri habes..kalau byk..mesti shoot lg bykkkk

AmyMizzunderstood berkata...

anil lutaze :: sorry anil kita amik pic awak...

GreenApple berkata...

hi dear.. ur lantern still available for rental?