Saturday, February 27, 2010

My Green Shoes

Hello!

Lama pulak tak update rasanya..hehehe...
Biasala pengantin baru la katakan!ahaksss...weh dah2 jgn gatal!
Oklah..i received byk gilerrrr email tanya about my wedding dress,shoes,gift...so satu2 i update okeh..

Hari ni nk preview my reception shoes...which is saya mmg gila2 nk kasut bewarna shrek ini..

From RizmanRuzaini....

Saya suka kasut hijau saya..hijau dia cantik...dan ramai orang kat Wow!kat kasut ini..3.5 inch rasanya..dan akhir majlis saya terpaksa mananggalkan kasut ini dan masih memakai dress dan mengemas pelamin untuk dibawa pulang...hehehe...dah diorang panggil cinderella...cantik2 kena buat kerja...aku mmg gigih!



9 comments:

Elly Anaille said...

amy..nak brooch kasut tu plis. cun! hihi.

Sha Pattinson said...

waaa finally ...dapat gak tengok kasut dia ...so beautiful and slalu i akan cakap pada orang tu uuhh wow nice shoes ..kendian trus blah bole? heheheh ..love those colors and the permata ..im so envy ..so u buat baju tu dengan kasut skali ek?? nice luv it!!!!

harzharun said...

mmg cantik la dear...i pun suke...

rose razak said...

amyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy....
( tu maknenyer shock...teruja...smuala yg berkaitan dgnnye ) sgt2 la cantek kasut ijau ni..i really love it....love love it soo much........ arghhhhh..nak jugak....

AmyMizzunderstood said...

Elly Anaille :: saya ada 5 semuanya..kat baju ada 3..hehehe

Sha Pattinson :: hahaha..biasalah tu..i pun mcm tu jugak!

harzharun :: thanks ye!

rose razak :: okeh2..tarik nafas...hehehe..thanks!

extraordinary journey said...

amy i loooove your shoes...cantik cantik..hehehe...

AmyMizzunderstood said...

extraordinary journey :: hehe biasa jek...kasut biasa letak jek brooch

faRhaNa said...

walaupun kasut simple..but kaler die sgt buat org teruja okeh...nice shoe..ms ko lalu nk ke pelamin mlm tuh aku siap jeling okeh kasut ko..ha ha ha

AmyMizzunderstood said...

faRhaNa :: hahah tak nampak sgt kan sebab dress aku labuh..huhu