Wednesday, March 3, 2010

Lantern for RENT

Yuhuuu...

Kepada sesiapa yang berminat untuk menyewa lantern2 saya dengan pelbagai color..saya buka sekarang..

Dan RENT item yang lain adalah...

1) Basikal
2) Lantern
3) Veil
4) My green shoes


Sila email kat amymizzunderstood@yahoo.com



Email me ASAP ya..!

14 comments:

i.am.diana. said...

dear, kasutnya itew ape saiznya? ;)

AmyMizzunderstood said...

kasut saya size 7...and right now i ingat nk jual pulak hhuhu..

ShalinzZ85 said...

dear,tahniah tau dr shalin
lama shalin tak blog hoping dan tentibe tgk u dah kawen..cepatnya masa berlalu :)
tahniah dan semoga bahagia sampai ke syurga ye yang!
baju nikah u sangat sangat lah chantek!kenapa chantek sangat?uwaaaa..bestnya...

A'XTEQS said...

hahaha...i ada deco sabtu ni...beli byk lantern jua..nnti i sewakan jua x mengapa kan? hee :O

anil lutaze said...

adohh...axteqs tu adalah gueee..sorikk

i.am.diana. said...

alalala kaki kita saiz 5 je.. meleleh air lioq la tgk kasut tu.. :(

missCHOKODOX said...

amy : pix kasut tu emel kat mas..huhuhu..sj mau lihat..takut2 terberkenan laks..heheh..hantar kat chokodoxchumel@gmail.com

dialicious said...

saya nak!email malaygirl83@gmail.com
wedding saya...opsss dah lepas la!

Sue Anna said...

amy, veil nye kaler ape eh? bole email i.. TQ! theheiressdress@gmail.com

NURUL said...

latern tu amy buat sendiri ke?

AmyMizzunderstood said...

ShalinzZ85 :: thanks shalinz..

anil lutaze :: takpe la anil..its ok..hehehe..ada ke tanya amy!

i.am.diana. :: oh ye ke...bukan rezeki kot..kaki saya mmg panjang!

missCHOKODOX :: huhu..ada kat blog..nnt saya email

dialicious :: gatai kan?

Sue Anna : i will email u..sbb pic tu i tak sempat nk snap..okeh?btw veil color putih...and sangat cantik

NURUL :: ishh tak de laa..beli la..

diri aku said...

amy nk tgk pic veil tu boleh?n reting price bpe?emel me plss dear. violette_bear@yahoo.com.sg
thnx

AmyMizzunderstood said...

diri aku :: esok i snap pic n email to you ok tak?

Anonymous said...

juz drop by.
luv ur blog.
luv 2 c ur massive n grand weddg.
n u were pretty!!
act i need some infos from u.

i wish i cud hav Tiar Zainal 2 make me up 4 my wed day juz like u
can i know how much it cost u?