Wednesday, March 3, 2010

Update pantas

Hello!

Today update...kelmarin on Monday..Kami sekeluarga ke KP...untuk menyelesaikan bayaran yang masih ada..kedatangan kami disambut tenang oleh En Syed Nahar (seorang)....Dan perbualan dimulakan oleh ayah saya...(yang sebelum ni pendiam..tapi tak tau kenapa that day dia banyak bersuara)

Dengan mengemukakan usul2 yang kami dah list down...kekurangan yang kami hadapi...janji yang tak ditepati...dia hanya mengiakan...dan kedatangan kami bukanlah untuk menindas Melayu sesama Melayu...okeh?

Kami minta pihak KP memaintain kembali tempat..service dan management mereka...dan sempat juga mencarik lubang business bersama beliau wakakaka....sesapa nk buat pelamin kat KP sila jumpa saya..leh camtu?

So akhir kata dia mengurangkan jumlah baki yang perlu dibayar...dan kami juga puas hati...even ada barang2 yang tak dapat di tukar ganti...hmm..tapi tak pela...asal kami minta cara baik..dan dia ok then settle la...Cuma next time untuk semua bride 2 be...silaaaaa...check 2-3 kali dgn vendor..supaya tak ditipu okeh..

5 comments:

aNiSr 97 said...

huwaaaa~ begitu aja~ takde drama la eh ;p

hik~

at least die kurangkan harga tu, bleh diterima tapi tak bermakne they can keep on doing that, and at the end cakap die tak untung bagai sume~ huhuhu~

peluang bisnes tu, perlu la weh! baeekkk punye siap promote ;D

Anonymous said...

akhir nyer...dh update psl KP...huhhuhuh scary gak klu jd mcm ni kn.....

apa2 pun...amy still teruja nngk ur wedding.....

-watie

Miss Shareeda said...

setuju..setuju..
i pon selalu update ngan vendor..
asyik make sure semua yang kite mahu, dia leh penuhi on dat day kan..
jgn semua ok masa nak booking, sekali sampai "hari nye" hampeh.. i risau jd macam tu tau.

AmyMizzunderstood said...

aNiSr 97 :: begitu jek..hahaha...ok la tu dpt gak murah sket kan?

Anonymous :: thanks watie...

Miss Shareeda :: follow up jek tak pe..kita bayar kan

anil lutaze said...

again..gua marathon comment semua entri berturut2 mu...hehe....dan aku berjaya memaksa serta mengorek utk dgn lenjelasan lebih lanjot.. :p