Tuesday, May 11, 2010

Great weekend!

Hi peeps!

Like i said...Mother's Day bukannya borink sgt even tak ada mama dah..and MIL yang jauh di perantauan..huhu...Me and cuz, Eva plan sumthing...bg surprise sket kat my aunties at Bangi..but buat simple2 jek...beli cake,makanan,ayam panggang from me and Atim..and kami ajak ayah dan adik juga untuk memeriahkan suasana...i tak kacau my sis..coz, dia ada MIL dia..and dia pun celebrate Mother's Day jugak..hehe...

Cheese cake yummy!!

And after that we all layan AF8 secara berjemaah..memandangkan tak berapa best..so kutukan yang membina la kami bagi..ahahahaha...tengah2 tengok tv..suddenly Atim tunjuk saya hp dia...yang berbunyi...

"Happy Mother's Day..walaupun tak sepenuhnya menjadi ibu lg,tp 11 weeks yayang dah jadi ibu kpd ank dlm perut u..hopefully syg dpt harungi sampai week yang ke 40 nnt ok? n lahir baby kita yang sempurna,sihat and comel...i love u so much! "

Which is buat saya sgt terharu...so sweet!thanks to you yayang! After that baru dia send kat hp saya..soh simpan...yup2..saya akan simpan... =)

After that, saya toleh jek kat sebelah,saya nampak ini...

huhu...surprise lagi...tak sangka pulak thn ni Atim raikan saya...even masih belum punya cahaya mata lagi.. (wah ayat ibu2 betul!)

Thanks to my lil bro yang berpeluh2 nyorokan present ni dari saya..tapi sebelum tu saya dah marah2 dia..sbb dia tak leh dok diam!rupa2nya ada udang disebalik batu..!Syukur Alhamdulillah..untuk semuanya...

Sabtu tu juga, adik2 ipar sudah kembali ke tanah air...dari Paris..and tadaaaa!saya dapat longchamp baruuu!yeayyyy...


yang depan is mine...and yang belakang tu for my sis.. =)

baju2 ni i tak order...but it is from my MIL...hahaha..i dah ada maternity dress uoalls!and Emporio Armani tu Atim punya..

And on Sunday, Atim call her mum and we wish Happy Mothers Day... =) So thats it..my great weekend..happyyyy!!

8 comments:

cik senah said...

sweetnya atimm.. :)bertuah amy punya hubby yg prihatin giteww..

tahniah to both of u.. and hope u & the baby are fine ya.. jaga diri baik2..na..? ;)

AmyMizzunderstood said...

cik senah :: thanks!hahah dia mmg sweet selalu..hahaha tq2

BuTtErFlyInFraMe said...

untung tak pegi, dapat hadiah..duit pun tak habis..hehe. kalau pegi, lagi dpt bnyk hadiah utk diri sendiri kan kan kan ?? bnykkkkkk leh shopping...hehehe

farahfatihah said...

hi sis...
sedapnya cheese cake!!!
wahhh cantiknyer bag!!!!!
bertuahnye sis dpt en atim yg begitu memahami....moga bahagia hingga akhir hayat..insya'Allah

AmyMizzunderstood said...

aleena :: hahaha betul2..tak pergi duit tak habis byk sangat ye tak?tapi lagi puas hati kot..

farahfatihah :: sedap cake tu!tapi amy mkn sikit jek..yer kita just hargai apa yg kita dah dpt dari-Nya..insyallah..

Fathiyah said...

soo shweeeet yer
insyallah, next year awak dah jadi mummy =) hot mama.hehe

shadashidi said...

seronok kan bila di raikan :)
amat bertuah memiliki husband n mertua yang baik...

fana said...

hepi mothers day, moga sgalanya dipermudahkan k