Tuesday, July 6, 2010

Preview Lil Mya's Aqiqah

Hello!
Gud morning...well today rasa sgt2 sleepy..and tired!!maybe tak cukup rest jugak since last weekend..but its ok..cuma my aunty dah bising2 jgn buat kerja berat sangat even dah 4 months pun..anything can happen if tak jaga...ok2...bila orang tua dah sound mcm tu then baru la kita stop...takut gak!hehe

Well previous entry i tak sempat upload pic Aqiqah Mya..(Azie's a.k.a Nariko daughter)...so hari ni i upload..pic ada kat sini jugak..






So ada sesiapa interested?Boleh email to merisik_gallery@yahoo.com


p/s : Hopefully pasni tak de sapa la nk padam2 watermark yg tak seberapa tu..okeh?

10 comments:

Nariko said...

silalah tempah from MG, mmg memuaskan hati.. promo sket utk amy.hehe

AmyMizzunderstood said...

Nariko :: Hhahaha..thanks azie!oh ya tq for the cute tshirt..

faRhaNa said...

cantek2...luv it!!nk tempah jugak 1 day nti..sile bg diskaun!!klu x, xmo amek kt ko..agaggagagaga

AmyMizzunderstood said...

farhana :: wahh mendalam maksud kata2 mu itew wakakaka larikkkk

shada said...

sungguh chumel + kiut :)))
suka2...

Zahra Al-Rasyah said...

amy..sangat cantik dan menarik hati pelamin (orang panggil pelain ea?) aqiqah yg MG buat :)
InsyAllah time baby i aqiqah nnt nak tempah kat u jugak la...awalnya dah berangan.hehe. tapi date bersalin kita lebih kurang sama kot. mesti time tu u dah bz dengan ur baby kan? agak2 bole lagi ke?

AmyMizzunderstood said...

shada :: thanks shada!

zahra :: wahh hahah..its ok..ye la..lebey kurang..well sekarang pun dah nk 5 months dah..tak salah berangan wakaka..dun worry i still have my sis if u nak buat aqiqah ni..hehe =)

ederq said...

great job! cantik! ;)

AmyMizzunderstood said...

ederq :: thanks!

Fiez Kejora said...

budget utk wat pelamin baby ni bape yer agak2?so sweet...