Thursday, July 1, 2010

Update pantas

Huhh..

Ok2...i already got my maxi dress...terima kasih Atim kerana kesabaran dan survey2 yang telah dibuat..agagaga..and tq untuk bloggers yg bg byk idea untuk Amy pergi carik..even tak dapat caftan idaman...tapi maxi dress pun ok jek..janji sopan..gitew!

Ok habis..!
This friday nite..MG Team akan turun setup for Baby Mya...(Azi's daughter) untuk majlis aqiqah yang bakal berlangsung on the 3rd July.. After that MG Team akan berlari2 anak..agagaga untuk setup Sabby's reception pulak..and tatkala ini..adalah minggu2 terakhir kami buat preparation...and quite bz..if saya tak reply or angkat call saya minta maaf ya..maklum saja..8 to 5 kerja..malam hari dok prepare lagik...

And hope MG Team dapat buat yang terbaik untuk kawan2 seangkatan saya..cewahhh..Insyallah..


Dah..habis!

2 comments:

daliAsrul said...

amy... klu tak kisah nak share... amy beli baju maxi cantik kt ne? dalia g tgk kat few places tp tak kene dgn badan.. lagi pun tummy xbesar sgt lagi... innai besar sgt baju dia... thxxx dear

AmyMizzunderstood said...

daliAsrul :: wahhh 2nd baby ker?congrats!!tak tau punnn...hehehe..beli kat great eastern mall..tak byk kedai..but kena carik la..ada a few yg cantik..innai yup besar..dah try ritu!