Thursday, November 11, 2010

Beberapa hari sebelum..

Hello...

Ok curik2 online..
Tapi nak citer jugak..gigih kan kan?sebab saya tak berpantang giler2 cuma ala kadar jek..lagipun bosan dok rumah..Anya plak tidoo..

Beberapa hari sebelum melahirkan Anya..on 24th is my bir
thday yang ke 26..!huhu...nasib sempat celebrate okeh!hehehe.
.Macam biasa..saya mempunya suami yang suka dengan kejutan..dan beberapa kali tekejut dalam masa 2 hari itu..

1stly bila ajak pulang rumah mertua..dia bg banyak alasan..tak tau la napa..selalu laju jek..tak sempat tanya dia ajak balik..tapi hari tu tak eh..tak de la pelik sbb saya tau dia penat!ok fine..sampai je rumah mertua..semua orang tak de...tapi tak pe jugak sebab di
orang memang suka keluar lagi2 weekend..naik atas..nak masuk bilik je saya nampak iniii...

taraaa...baby cot untuk Anya...yihaaaa

Masuk je bilik diorang semua jerit HAPPY BIRTHDAYYYYY!! sangat la terharu..sebab baby cot je belum beli lagi..thanks to all! Pic dengan family Atim will upload soon...coz pic semua ada kat hp dia..

Ingat kan dah la kot dpt present mengejut...rupanya ada lagi..

Anya Hindmarch's handbag from Atim and Arzu scarf from sis in law...tq2!

The next day..which is on 24th tu..Atim cakap nak bawak saya pergi lunch at Cafe Barbera,Bangsar..and again dia mengejutkan saya..dengan mengarrange my small family lunch together with us..thanks sayang..sebab i thought tak dapat makan-makan with them sebab masa tak mengizinkan..
me with Ayah..last pic before ayah went to perform Haji..


me and Atim..ohh muka ku yang bulat...

candid from Lil Jan...tq sis for this lovely cake!

my families...thank you so much!!

Yup2..already 26!
And now dah jadik mommy pun...Alhamdulillah...Sesungguhnya tuhan mengatur baik perjalanan hidup kami..walaupun diturunkan dengan pelbagai dugaan...dan yang penting dengan terjadinya pelbagai kejadian...aku pasti tuhan masih sayang pada kami..memberi kami peluang untuk perbaiki silap yang lepas..syukur..

October ni memang sangat2 happening!!

24/10 - My birthday
25/10 - Kena warded kat PPUM
28/10 - Ayah pergi menunaikan ibadah Haji
29/10 - Genap 5 tahun pemergian ibunda tercinta...Al-Fatihah
30/10 - Anya born day..

8 comments:

Little BlueBird said...

Bestnyer....baby cot lawa..Arzu..hmmm..best..best...

Puteri Satu said...

apapun yang terjadi pasti tersimpan sejuta hikmahnya... apapun.. tahniah dari akak.. kerana ramai yang menyayangi... dan selamat berpntang...

AmyMizzunderstood said...

little bluebird : haha tq!

Puteri satu: btl tu kak..syukur sgt!

^^mrs.deana^^ said...

Laa..same age rpenya kte ni..hehhe..30.10 my bufday!! :)

naddynad said...

Alhamdulillahh...if hubby yg sporting mcm tu yg akn membuatkn kite xtakut nak beranak lg kan??....syabas atim!!
Pssst : khadra da xmo tido dlm cot, lg suka tido celah2 daddy n her mama...hehe

(Ya ampun bile da kite nk update blog sndirik ni..ngehngeh hee)

goblogbyfarah said...

rezeki amy, Alhamdulillah :D

shadashidi said...

kiut la bb cot anya.
mommy n bb born on da same months la..double syok!!

-:monalisacrv:- said...

Amy dear, congratulation for ur new born angel. :) take care both of u..