Monday, December 13, 2010

Anya 2nd outing..

Hello!!

Yup2..saya memang degil orangnya..
last sunday adalah hari terakhir pantang saya..huahuahua (gelak jahat)
tapi apa kan daya..dah terbawa Anya keluar dulu sebelum habis pantang..takpe2..saya yang tanggung...

kenapa tak 1st outing?
sebab 1st outing Anya adalah Alamanda..nak try test...wakaka..Anya nangis nak susu mengelabah aku!tapi takpe..kalau tak try mana nak tau..2nd outing lebih bersedia..dan lebih cool..sebab dia tido je dlm stroller..nangis bangun nak susu..terus siap..Actually we all ada meeting dengan team MG yang lain..tu yang kena bawak tu..lepak-lepak kat delicious,BSC..

See...Anya nyenyak tido..


Before maghrib we all balik..sebab tak nak lewat2 sangat..tak elok org tua-tua kata..
So itu saja..oh ya wait for my latest entry..sebab nak jawab soalan-soalan Anon yang comment kat blog nih...tungguuuuu!


8 comments:

dell @ Marryme said...

amboi sakan dah 2nd outing! hahaha. kak dell baru bwk fahri gi empire sekali. sebelum ni bwk gi rumah kakak kak dell je. tp masa kat empire tu sampai2 terus pegi beli susu sbb susu dah abis n tak sempat plak nak pam sebelum keluar tu. sebaik ada cold storage. sampai2 beli susu sekotak besar tu siap cabut kotak buang, letak dlm tupperware besar n bancuh skit utk fahri. mmg gelabah ok first time kuar hahah.

NURUL said...

amy berani outting tak pe amy. dulu nurul masa pantang baru bbrp minggu dah pi tesco cari brg dgn pakai stokin lagi. hehe. tp amik brg cpt2 terus blk tp nak bwk raina kuar masa tu tak berani lagi just kuar dgn adik. hehe

Little BlueBird said...

ala....tomei...tomei....so sute....

inazryn said...

kita serupe..
hahaha..
my last day pntg is tomorrow which is 15 dec tp last wik i da bwk my baby shopping kat tesco.da x thn dok umah.kaki da gtl nk bjln.heee~
but nseb bek my baby tido je.
ngeee~

AmyMizzunderstood said...

kak dell :: haha lagi dasyat tu..betul la gabra giler 1st outing..bukan amy je ngan atim2 sekali..wakaka

NURUL :: hehe gagah kan jua sebab gatal nk kuar gak..tepaksa harunginya..tak sampai 2 jam dah balik without doing anything..sebab nk kejar maghrib..

Little Blue Bird : hehe tq!hows ur baby?

inazryn :: hehehe betul2..tu kena tanggung la kan..hehe sapa soh gatal kaki?erkk

farahfatihah said...

alolo comenya anya tido =)

Queen Mummy said...

Now is the best time to bring baby out tau..sebab baby tido je :)

My baby dah 5 months..byk songeh sikit. Dah taknak tido...so bila bawak keluar, 2 jam je dah merengek nak suruh angkat la, nak dukung la..

So enjoy ur baby and outings now yeaa..

cikeila said...

btol 2 amy..skrg adelah mse sesuai nk bwk baby jalan2..sbb skrg die tdo je..my baby 20hr da bwk kluar da sbb bosan gle dok rmh..hbs je pantang da sakan berturut2 g jalan2 kat klcc..tp alhamdulillah my baby xmeragam n tdo je..

kalau kite rjn bwk baby jln2 insyaallah xde ape2..lg pon skrg zmn da moden..hehe