Wednesday, December 8, 2010

my 1st outing..

Last sunday,me and atim went to Atim's best friend wedding..at Dewan Perdana Felda...
Wow!ok kali ni memang kagum la..coz..sampai2 je,kat red carpet tu ada photographer tunggu untuk tangkap guest pic..memula tertanya gak untuk apa??

us..without Anya..hukhuk...terpaksa tinggal si tecik kat Mil..

Sila jangan jeles..baju nikah masih muat!wakaka...bangga!

Ohh..rupanya pic yang photographer tu amik adalah untuk guest sendiri..kira macam wedding favor la..dengan siap frame from Lovely Lace..(satu frame RM50..hehehe harga tak tanggal..)tak ke nganga..
haa ni la frame nyer..senang...balik2 terus letak kat bilik..kalau tak sampai sudah frame tak de gambar!

Overall..wedding tu best..!cuma pic pelamin tak sempat upload..so sorry..and we all pun balik awal..sebab dah rindu2an kat Anya..hehee..

Oh yes,..if u guys nak tengok another reception wedding dia yang sangat cool at Bukit Cerakah..we all tak dapat attend...tapi memang gempak gilerrrrr!!kira dlm banyak2 wedding yang saya tengok..ini yang terbaeeekkk laa...clik HERE tengok la,..ada bran?for me..ada duit ada la majlis yang best..thats it..!

Video from CST!kalau tak leh click..gi tengok kat Facebook - Majlis Pengsohoran Raja Sehari : Firdauz & Yasmi [HD]

Okla..sambung lain..daa..


6 comments:

nizabeba said...

woww muat lg baju nikah?? cool la amy!!

dialicious said...

amy body makin mantap...bagus2..hot mom!besnye dh abis pantang..nk tgk pic anya plsss!geram k.and also pic frame tu manenye..heheh

AmyMizzunderstood said...

nizabeba:haah saje try..igt dh tk muat dah...tekejut gak!

Diah:hehe nnt amy upload frame tu ok?

mama Azra said...

lawa you pakai tudung. sweet je.

Anonymous said...

tahniah sbb masih muat baju nikah tu. like me, lepas beranak around 2 minggu je x muat baju tu, then muat semula. alhamdulillah. kenapa tinggal baby pulak? apa salahnya bawa sekali?

[ Hanie ] said...

uhukk...haruslah jelessss!!
sabar2..sedang kuatkan semangat neh lpas tgk amy boleh buat :D (hanie ngn nad ade misi yg sama!!) hehe