Wednesday, December 1, 2010

Anya Baheera already 1 month


Happy 1 month old Anya Baheera!!

Actually on 30th ritu genap la Anya sebulan..cepatnya masa berlalu..hehe..Anya sekarang sudah pandai demand..and plus dia belum pandai isap bottle..kadang-kadang takut nak bagi..takut tersedak...so pelan-pelan kayuh..

That day pergi 1st check up...berat Anya dah 3.35kg..betul cakap Diah..nampak je kecik tapi berat hehe..takpe as long as anak mommy sihat!

Ok..thats all..!

16 comments:

Missy Nazirah.Z said...

hai amy,
actually sy silent reader bafore amy kawen lagi. tapi skrg dah ada baby dah pun. cepat nya masa berlalu kan.anya pun sgt comel..semoga anya menjadi anak yg solehah buat amy dan atim.:)

Mrs Shareeda said...

aduh..comey sgt dia amy..
look so pure...
tak sabar i nak tgk baby i pulak. only 73 days to go..hehe..
Happy 1 month old Anya Sayang..

AmyMizzunderstood said...

Missy Nazirah :: hehe yeke?congrats to u too!!insyallah hope anak2 kita jadik anak yang solehah..amin

Mrs Shareeda :: Oh kejap je lagi tu..tah2 awal kot..hahaha..well gud luck okeh!

Zahra Al-Rasyah said...

yeay! dah bertambah dah berat Anya. comel je,macam muka daddy dia la. Tapi ada hikmah juga baby kuar awal ni, dorang nak membesar kat luar. Lagi senang daripada besar dalam perut kan. Huhu. Alhamdulillah semua sihat2 je nampaknya :)

Anonymous said...

amy bile nk uplod gamba anya bangun..asyik gamba tdo je hehehe

AmyMizzunderstood said...

zahra:btl2 ada hikmah..agree..alhamdulillah sht2 anak2 kita.
Anon:alamak..masa dia dh bgn mommy dia plak bz hehe

Little BlueBird said...

oish..cepatnyer...time flies...rasa baru je..baca masa deliver baby...

Anonymous said...

hey hey ika, since anya lahir u x pernah explain apa makna nama anak u tu.. i jumpa baheera je, anya tu apa maksudnya?

MOMMY NADIA said...

happy 1 month Anya ;)

[ Hanie ] said...

hee..comel.
happy 1 months old anya :)

zara said...

my, semalam za mimpi jumpa anya..huyohh...sampai mimpi2...haha

misha.w said...

sekejap je dah sebulan. anya nmpk semangat! comel. :)

Anonymous said...

hai amy,hehehe so cute..muke dia co atim okeh..tp mummy jgn kecik ati ye..

♥♥relyza♥♥ said...

anya amat comey! dari tepi macam muka daddy dia...ihiksss

juneHalim said...

anya cam muka daddy..she so cute n adorable.comey.geram.

nur easy said...

salam singgah.. alolo comeynya anya