Wednesday, December 22, 2010

From Atim with love...


Surprise from him..

Semalam dapat chocolate patchi dengan tiba-tiba..tanpa ada sebarang celebration...
Bila tanya kenapa? Dia kata sebab aku jadik good mommy!(ke nak soh aku jadik gem gem?)
Ohh ok..mungkin ini boleh diketegorikan sebagai pembakar semangat untuk banyak bersabar menjaga Anya..hehehe..Mana tau pasni dapat keta sebijik plak?(ha..!nak isu lagi la tu!)
Dah!

Neway thank u hubster!!Love u lahh...


8 comments:

K-Baby said...

Hi Mommy,
Let's win cute slogan tees for your kids in conjunction with our blog launch!
mykedaibaby.blogspot.com

mya's clozet said...

atim's so sweet.....

roeza said...

sweetnye!:D

farahfatihah said...

acececeh cumilllllll..hehehe bestnya kan kalau dpt suprise...=)

AmyMizzunderstood said...

haha..tula..kdg2 boleh jadi ringan sket beban..

Fiza Z. Abidin said...

:) maybe itu cara husband awk nak luahkan bertapa dia appreciate awk jaga Anya tu...some guys are like that, tak tahu nk ckp mulut kan...malu...so dia bagilah gift :)...sweet of him..

AmyMizzunderstood said...

yela kot?tp atim cakap pun ya,bg hadiah pn ya..alhamdulillah at least dia tau susahnya nk jaga anak

Ochee D' Rapunzel said...

Salam Amy,

Saya ada tag amy dlm satu kontest G.A. Hopefully amy x kesah...ini linknya... http://myochee.blogspot.com/2010/12/saya-mau-ga-dari-miss-librarian.htm

Salam perkenalan dari Sabah.. :-)