Tuesday, December 21, 2010

Latest Anya...

Heyya!

Okla2..actually dah maleh nak update pasal Anon ni..semak kepala..nak dengki..?dengki la..aku bukan artis pun..takde faedahnya..kalau pasal nama anak jadik isu..aku ni educated nya orang..so once nama anak aku dah letak..takkan la aku nak gi pejabat pendaftaran tukar plak kan?repeat..as long as nama anak tu maksud nya molek..sudah memadai...forget bout nama-nama anak nih..nanti la kita pikir kan untuk yang no.2 plakss..ecehh..gatai!

Last saturday..Atim ada event kat Sunway Lagoon..keja dia design jek(kang up lebey2 ada plak yang isu nanti kan?)..so kira tak kerja la that day..after pergi OU..shopping baju Anya..(baju Anya jek...hukhuk) terus pergi Sunway..yela..tak patut kot bawak Anya gi sana..since dia little baby lagik..tapi atas sebab-sebab kerja..Atim kena pergi jugak..and dia bawak la we all sekali..nak campak mana kan??

Kat sana meet my sis and her family la..so we all jejalan together2..release tension..ahhakss!katernyer..

with mommy..

Anya Baheera with us...

Jangan tanya napa Anya posing camtu...sebenarnya lapar susu..tak pulak mommy nak selak depan public kan..kang isu lagi..tak kose!so,lepas gedix2 berfoto nih..terus masuk keta..Anya dah tak keruan..agagag..makin pantas nampaknya aku!

My little Anya...dah besar dah..Anya punya weight pun dah masuk 4kg..pipi toksah cakap la..sapa jek yang dtg tengok dia..mesti cakap tembam..so aku berjaya la bg anak makan..kuikuikui..hmm ok la asik citer pasal anak jek semenjak 2 menjak nih..dun worry..akan ku update benda lain jua..see yaa!!

8 comments:

misha.w said...

sabar je la, nama anak pon nak jadik isu.semak la si anon tuh..

Luv like this.... said...

suka nye tgk pp anya tuh!!!tlg cubit2 mnja skit..hehe

si anon2 tu nape eh??ske dengki2 dgn life org..apedahh

faRhaNa said...

lantak la kt anon tuk mek!hahaha..janji ko bahagia noks~

tecik2 anya dh jln2..naseb die pun xde ragam kan..bile la nk p jumpe anya ni...

BuTtErFlyInFraMe said...

tembamnya anya...mmg geram tang pipi tu...alololo, sian nak susu sampai lentok2 ye...tapi muka dia rilex je... :)

fizz said...

anya lentuk baeeek punya! tomeeiiiiiiiii

ally said...

geramnya tgk anya..bam2..paling penting dia sihat kan..

fazla said...

geram tol tgok pipi anya..rs nk cubit2 tp dgn lembut la..eheheh..x saba nk u update psl anya lg..n upload pic anya byk2 tau..;p..

u abaikan jek anon2 yg semak!! tu..wat pening kepala jek..;)

tentang dhila... said...

anya cumelcumel la..pipi moolatmoolat