Wednesday, March 16, 2011

Nite at Curve

Bleh tak tajuknak gak macam Nite at the Museum?
Dulu..masa bercintan cintun, me and Atim selalu la pergi The Curve nih..seminggu tu leh kata 2-3 kali lah!Sebab kitorang memang kaki movie pun..

So..semenjak Anya dah senang dibawa kesana kemari..me as a wife and a mother,nk pastikan aktiviti tu diteruskan jua..at least ada la time untuk suami jugak kan?

Ok jgn buat muka manja plissss!
im wearing: Hijab from Aunty (from Dubai)
top : goggles
pants : tapered pants from Jaspal
Shoe: Wedges from JWest,Pavillion (my fav!!)
Accessories : Diva
see budak noty yg tak mo tido!haishh Anya2!
Anya's wearing:
pyjamas from Fisher Price

..i loikee!coz ada elephant kat seluar dia..cute!

this is my fav!!tiap kali makan kat The Apartment mesti yang ni la yang aku order..my sis yang bgtau sedap!

Ohh mengantuk sudah...!mula la merepek2 nak bgtau apa mak bapak pakai!wakaka
Okla..see ya!


6 comments:

naddynad said...

HOTTTTT mamaaaaa!
kbye. tq :)

AmyMizzunderstood said...

Nad:hahaaa..tebakar kanggg

naddynad said...

i yg terbakarrr tgk
grrrrrrr...
wakakakaka

AmyMizzunderstood said...

Wwakakaka

Anita, Mummy Adzryl said...

suka tuds amy yg leopard tu! mau mau! :D

AmyMizzunderstood said...

Kak nita: hehehe itu amy beli kat sabahan..hikkk