Wednesday, March 9, 2011

Our Weekend

Holaa!

Owh lama sudah tak berupdate..yeke?wakaka
Bosan eh..tak de citer..tapi nak citer gak..camne?

Last weekend..sebagai ganti rugi tak dapat bg apa2 kat husben..saya dengan rela hati nak belanja beliau..lastly dia pilih Cafe Zang Toi kat Pavillion..huhu..belasah la..sebab asik lalu lalang je kat situ,tak penah pun drop by kan..?


Memandangkan masa tu masih lagi petang..tak de la makan benda heavy2..since saya pun tengah sakit gusi nih..haishhh..tapi Zang Toi's banana chocolate cake diaa..halamakkk..terbaeekk!sedap..soft..and tak muak pun!org sakit gusi mana leh kunyah!terpaksa la makan benda soft2 kan..hihi..

Price plak sangat ok..tak mahal la..lepas makan..teringin plak nak beli tshirt Zang Toi yang tergantung banyak2 kat situ..but frankly speaking..quality baju sangat la sadis..!harap logo ZT je la yang cantekk!so tak jadik beli..sungguh frust eh!

Bout my lil baby Anya..
Age : 4 months
Weight : 5.9kg
Hobby : Menonton Bee Movies using iPad(tak tau la berapa kali dah tengok..sampai naik hafal)
Dapat rasakan..yang Anya kuat minum sekarang..bukan men lama lagi..pastu kejap2 nak lagi..camne?normal kah?
Amboi pandai ketawa tekekeh2 eh..bukan main lagi dia!

Overall...senang sikit nak bawa dia keluar sekarang..lagi2 bila mommy and daddy tengah shopping!hehe bagi je moo moo dia..senyap...if dia dok tak diam..meaning kena tukar diaper..or dia lapar..either 2 je la..sebab Anya jenis jarang nangis kalau tak shi shi or poo poo..good girl!

So itu saja..oh ya..nak share..fisher price ada sale la kat The Curve..since i baru balik dari sana..beli Anya punya toys and romper...hehe daaa!

2 comments:

MOMMY NADIA said...

FP sale??
;) HArus pergi ni..;)
sgt marveles lah nmpk cake tu !

Atiqah Adnan said...

hai amy!
anya dah semakin comel daa nie..
qa pun tak sabar nak beli barang bb.. sekarang still early nak beli.. hee~ nak buat check list tapi tatau laa...