Monday, May 23, 2011

Nautical Fashion Style

Hi!

Wah hari2 update tau!kelasss...hehehe
Im watching WHI (al maklum lah..suri rumah tangga macam i nih..hahaha)
and mata tertarik dengan Nautical Style ni..


Sebabnya?hahaha..mudah..kalau teringin nak berfashion, tapi tak mahu bershopping bagai..boleh try this style..easy la..amik baju stripes yang dah ada,pakai blue navy pants ke..wallaaa!boleh add on red belt kalau berani..yeayyy!Tips mudah untuk fashionista!

Love,
Amy

4 comments:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

idea untuk buat nautical theme photoshoot.. hehe. thanks sis!!

nainafadina said...

weh aku pakai ni jd lagi pendek dan gemok..sekian terima kasey!

AmyMizzunderstood said...

yup2!nice..photoshoot bleh jugakk..

nana : ala..jgn pakai belang..pakai 3 colour tu pun ok..navy blue,merah and putih

Fathiyah said...

kte pun tgk segmen ni kat whi smlm.dah rs gian nak bershopping nih.hehe.teringin nak berstyle tp kene kuruskan bdn ler dulu. huhu. amy ada tips diet? ;)