Wednesday, October 12, 2011

Anya's 1st trip to Genting

Hello ladies..

Last Sunday, Atim's and my family decide nak pergi Genting..since we all dah lama giler tak pergi..this is my 1st trip to Genting with Atim too!

Masa on the way pergi..tak de masalah pun si kecik ni...cuma masa dah jalan bengkang bengkok itu..aku bagi dia susu..sebab dia merengek tetiba..lapar la kot kan..bagi2..dia batuk..hmm habih muntahh...maybe perut pun tak sedap kot sebab jalan yang macam tu..but after muntah..dia happy..!haishhh budak nih...Habis baju Anya..nasib la Mommy yang bijak pandai ni..bawak 2 sweaters,2 long sleeves..hehehe so tukar kan jek..tak de problem...Yang problem..mommy ni!!Dah tak de baju nak salin...Lastly Daddy beli sweater kat atas..huhu..and semua orang soh Anya muntah kat diorang..so that diorang pun dapat baju baru hahahhaa!!jahat ehh!

She is sooo happy kat Genting..maybe sebab sejuk la kan...ada plak teman sepermainan..yakni Qaira Jasmine!macam ayam ngan itik bercakap...Oh ya!Anya sekarang macam dah pandai nak sebut apa yang aku cakap...contoh Fish...aku dengar dia cakap Ishh...meaning dia mmg nak bercakap dah soon!yihaaa!kalau book..book dia sebut..tapi ikut time la,.bila ada mood jelas la kedengaran..kalau tak mmg tak la..hehe

Okla..enjoy the pic..

Jangan tekejut tengok boss MG main bumper car...Fil aku main flying coster..hahaha..kitorang pergi indoor jek..since kat luar tak byk game untuk baby..

buli sketttt....

Im happyy!!


Currently im bz preparing Anya's birthday stuff...tak buat besar pun..just family terdekat and kawan2 Anya jek..huhu..nanti kita update lagi okeh...daaa

Love,
Amy

7 comments:

Mrs.Farhana said...

amboi..sakan ye..hihihi..lama gak x g genting..:D

AmyMizzunderstood said...

Farhana : sakannn harusss...mak dia pun sakan gak

[ Hanie ] said...

bestnyer...
teringin gak nak bwk hannah naik genting, tp kalau pegi bertiga je, mak paknye ni tak main la jwbnye hehe. kene gilir2 tak best :D

AmyMizzunderstood said...

Hanie :better pergi reramai...senang nk gilir2..mcm amy n kakak..hehhee..hows hannah?dh ok?

Drama Queen said...

She's so cute!!! So fast time flies and now almost 1 year old!

AmyMizzunderstood said...

Drama queen :tq babe..i dh lama tk baca blog u sbb u private..hows ur baby?

♥ Elin ♥ said...

seronok klu bawk anak brejaln nih...
klu dah besa mcm nih best lah..die pun turut seronok..
klu masih kecik x mengerti..

eh,,bile bzdy si kecik nih?...mcm x saba jer nak tunggu part die..

;)