Tuesday, October 18, 2011

Happy Birthday Tadda!!

Hi peeps!

Morning..
Haishh nak upload dari sehari ke sehari mcm tak sempat jek...
nak susun pic lagi hehe..

Last saturday 15 oct we all dapat invitation from NaddyNad..to celebrate her daughter's (Tadda) 1st birthday at Shah Alam..A week before dah pergi carik present for her..

With Jai and baby MikaPic from Nad..From left Sabby,Nad,Jai and me with our babies (Anya noty!)
Anak daddy yang setia...
Diah with Nayli..kejap je dah 8 mnths ye Nayli!!Tadda's candy buffet..so cutee in PINK!!
at last..Karikatur Anya...comel gilerrr!Balik terus nak frame!tapi frame tak de..wakaka

Seronok dapat jumpa Sab and Jai again..sebab dah lama tak jumpa..I think last jumpa Jai kat rumah Anil..lepas gathering B2B tu..Sab plak lepas wedding dia...Suddenly semua datang dah ada anak..hehe..comel eh!

Thanks NaddyNad..jemput kami...the party so comel with balloons..3 khemah u..ko ada?hehe..

Love,
Amy


4 comments:

azu said...

sume dh ade anak2 yg comel2..cute anya~

[ Hanie ] said...

wahh2, dtg ye kamu2 semua ni uhuk. sgt sedih x dpt join sebab hannah tak sehat lagi. harap mase party anya hannah sehat! :)

naddynad said...

tq for cominggggggg!!
kalau ada silap kurang tu hrp di maapin..daku sgt sibuk hari-mak pengantin la katanyerrr..hehe

dialicious said...

Mcm bertunang dh si tdda ni.yeay ada gak pic diah n nayli!kitorg pon xbyk pic ber2.thanx amy!kejap je anya n tadda dh sethn!xlama lg nayli plak akan tua.haha