Wednesday, October 19, 2011

Birthday Theme??

Hi peeps!

Morning...masa ni la nak berupdate!Cik kak tengah tido...
Hmm ok la aku nk update about Anya's small birthday party...memang buat kecik2 je,..hehhe
and i choose Rainbow as a theme...

Ha ah memang biasa orang buat kan?this is about..Anya not me..baby suka colour2...kalau nak buat theme lain..boleh jek..but next time..plus Anya kecik lagi tak tau apa melainkan colours...heee...


At least tak la suram kan..untuk 1st bithday ni...apa lagi yang aku tengah buat????
Currently Atim tengah design tag,welcome board etc..memang banyak la yang Mommy dia nak..hahaha..So buat masa ni tak leh kacau Atim..biar dia tenang buat design untuk birthday anak dia..okeh?!

So update ni dulu...

Love,
Amy

9 comments:

misha.w said...

colorful!

farhanna said...

warghh cumellnyer rainbow

Merisik Gallery said...

Sempat ke nak tanam pokok raibow tue? agagaga..

naddynad said...

weeee tokeh MG sure kreatip!! tak sabar nak dtgg bday present pun dah beli...hehehee

♥ dak pink said...

Gud luck mummy Anya!

roeza said...

waaa lovely!

dytia said...

recommend get rainbow cake dengan hav ur sis buat M&M chocolate chip cookies nyummm

♥ Elin ♥ said...

WOW great idea...sesuai untuk kanak2..;)

Me said...

The rainbow cake looks so sedap!