Tuesday, October 25, 2011

My special day...

Hello!

Alhamdulillah..yesterday 24th Oct is my born day..hehe..yang ker??27...ok fine dah tua...
Celebration?Pun macam biasa..pergi dinner with both family..a day before dengan keluarga mertua..and on my birthday with my family plaks...hehehe 2 thn dah macam tu..

Since Anya's not feeling well..batuk..demam..so me and Atim macam serabut sket..tak berapa nak ada mood sambut birthday..sebab risau kat budak tecik nih..but Alhamdulillah..makin hari lepas makan ubat..dia makin sihat.. :) cuma batuk and kahak tu ada sket lagi..

The best part is..hahaha...mesti la masa dapat hadiahhhh!Thanks a million to hubster..impian jadik kenyataan..walaupun tak percaya akan dapat masa birthday..tapi saya terharu!saya akan menjaganya dengan baikk...hukhuk!

Tq to my future sis in laws...tq to my lil bro,sis (tq for the blue blouse!hehehe) and Ayah..and bro in laws too!

Dinner at Zang Toi's cafe
Dinner at Bumbu Desa,The Curve
Yeay..dapat MAC lipstick set ..Karen Millan purse!MNG shirt and jengjengjeng!
Gucci handbag...Tq sayangku!
last but not least..pelengkap hidup aku...little angel Anya and hubster...tq yayang..and tq Anya ku...buat life mommy jadik BEST!!

And tak lupa buat kawan2 yang wish kat FB..sms me etc..tq FB!sebab tanpa FB dorang tak tau birthday aku hahahha...useful kan..?

Love,
Amy


6 comments:

lynda said...

http://lynda-mylife.blogspot.com/..join blog kite ye

roeza said...

happy birthday!

beshnye sambutan!:)

AmyMizzunderstood said...

Roeza : thanks!!

Drama Queen said...

Happy Birthday mummy Anya :)

shaheeda said...

hyee amy.. patut macam familiar sgt, u selalu check up dekat klinik desa putra rite? dari mengandung sampai checkup anya kan?? patut masa jumpa kat klinik hati saya ckp.. kenapa aku mcm selalu tgk dia nih.. heeehh, anyway, salam perkenalan, sy shaheeda

AmyMizzunderstood said...

Drama queen : tq babe..

Shaheeda : oh yeke..hahahaha...apa la..next time tegur tau..