Monday, October 31, 2011

Little Angel is ONE!!

Hello!!

Alahai...sedih rasanya..mcm baru semalam je lahirkan dia..
Sayu mommy tengok Anya dah pandai macam2...even tak leh jalan lagi..tapi Anya dah big girl tau!Dah pandai gado ngan Kak Min (Qaira Jasmine) kira dah besar la tu..hahahha..

Mommy sanggup benti keja Anya..semata2 nak jaga Anya...Alhamdulillah sampai hari ni Anya masih lagi bf...masih ada lagi air susu yang nak keluar..syukur..Kesimpulannya la..nak jaga Anya masa baby senang...tak banyak ragam..hopefully sampai besar la macam tu ya?

And mommy tak kisah Anya ni manja..sebab kalau noty mommy tetap pok Anya..wakakaka..
So far Anya la kawan terbaik yang mommy ada...heheh suka duka bersama gitew!kan?Selain daddy yang suka kacau mommy tatkala sedang bersenang lenang..Anya pun sama jugak!Tapi takpela..ku relakan...

Ok la..Mommy doakan Anya Baheera ni..jadi anak yang solehah...bijak..dan bertanggungjawab nanti..Insyallah... (Doa ibu selalu dimakbulkan..kan? :) )

baju i love daddy takde..belasah bleh?on her birthday...

Love,
Amy a.k.a Mommy Anya

10 comments:

Drama Queen said...

Happy birthday lil princess!

Drama Queen said...

Happy birthday lil princess!

Mrs Nageb said...

How time flies kan...happy belated birthday anya baheera... :)

goblogbyfarah said...

happy 1st birthday Anya!

Azi3 said...

hpy bzday syg =)

Mrs.Farhana said...

Anya, happy 1st birthday!!!kejap je kan amy..rs br je bc entry2 ko psl nk bersalinkn Anya..dh big Gurl pn..:D

AmyMizzunderstood said...

tq auntiesss!!

Cik Ecah said...

anya..besday girl
dah besar awk...hehe :)

sebaya ank buah sy same la xblh jln lg..tp gigi br tumbuh 2 batang ;p

nainafadina said...

happy bufday Anya Baheera!
May Allah bless you and your lovely family... :)

AmyMizzunderstood said...

cik ecah : anya pn br 2 gigi..and ada lagi satu nk kelur yg atas..hehehe

nana : tq anty nana..