Tuesday, June 26, 2012

Malu nak beli?

Salam..

Suddenly teringat...
Dulu masa zaman2 sekolah menengah..bila datang period,mesti tension...

1) sebab tak selesa la...
2) kene beli pad!!!arghhh

Seriously,aku memang la malas kalau nak beli pad..sampai boleh gado lah dengan kakak aku...!tak nak beli punya pasal..ahahha..

Kalau kene beli pun,bag plastic aku mesti mintak colour hitam!sebab bag plastic yang biasa colour merah,orange semua tu kan jarang..can see through lagi!sampai one time,uncle kedai tu pun dah tau...siap bagi bag plastic tebal..huhaiii!!takut la kalau budak2 lelaki nampak...diorang ni bukan boleh!jap lagi kene bahan la kat sekolah...maluuuu!!

Tapi,itu dulu...zaman sekolah...hahaha...kalau teringat balik siapa yang bahan aku tu...memang aku nak ketuk pala dia!!

Bukannya apa,that day aku beli pad..selalunya aku akan beli dua..ha ah dua!satu yang maxi..and another one yang extra long tu...lega sikit pakai masa tido...and then cashier tu budak lelaki muda...

Dia : 2 kak??
Aku : ha ah 2!

Aku tepikir apa la budak ni pikir agaknya?sekarang sorry la aku nak malu...pad tu penting eh untuk aku nak teruskan hidup nih!hahaha salah satu keperluan okeh!

Lagi best sekarang Kotex dah improve pad yang sedia ada...macam best...tunggu la bulan depan..itupun kalau period...kalau tak period??masakkk!!hahhaha



Korang boleh pergi kat website :

www.kotex.com.my

Ada banyak info yang korang boleh dapat...aku pun baru je baca... ;)

Tapi ada satu lagi pad yang buat aku rasa orang tak malu nak beli...iPad!!hahaaa...

Ok dah...

Good nite!!

Love,
Amy

3 comments:

~♥ iella ♥~ said...

oOo..dpt ipad?? xmalu dah...xmalu dah..hehe.
Tp kan skrng ni kt Png trutamanya kan kempen no plastic bag..kadang2 beli pad make sure jgn lupa wak beg sndri. Lg safe, pakailah handbag besor2..hehe

Bie Kucing said...

Kak Amy, sekarang sy pakai cloth pad. So dah tak payah restock pad dah. Bentuk pun comel2 warna warni hehe

AmyMizzunderstood said...

Wahh yeke?nak try la hehhehe