Tuesday, January 28, 2014

Warning to myself

Salam...

Malam tadi memang buat aku serik nak drive kereta orang...lagi2 org punya keta tu style sayang giler keta dia...hehehe

Actually aku nak masuk parking dalam rumah..biasala rumah teres lama...space tak banyak...and im very2 sure yang aku masuk tu tak berlanggar memana side..cuma cara je salah sikit...and additional drama kat situ ada bekas plastik ke apa yg aku lenyek sekali la...takkan nak turun kereta semata2 nak alih benda tu....

Sekali tuan kereta keluar dengan muka cuak... Firstly dia cakap baik2 lagi tapi dengan muka cemas la..keta dia kot.. But aku cakap aku nak kedepan sket...sebab aku tak boleh nak keluar..ada tiang rumah diantara kereta satu lagi...

Orang bila dah panik... Aku cakap apa pun dia tak dengar...dia cakap pulak jangan reverse!!
Eh2..aku nak ke depan bang oii...bukan reverse..
Aku dari rasa bersalah terus rasa menyampah...alahaii...aku pasti memang tak langgar apa pn la brother...side mirror tu aku dh tengok dulu bfore masuk...nak je ku tekan minyak bagi langgar kedepan...tu kalau ikut jahat la hahahaa.

So takpe..keta zaman sekarang plak yg mendesign kemain canggih lagi nak bercurve2 body keta tu...sampai kemek dengan curve body keta pun dah tak tau...hahahaha ni aku experience dengan keta Malaysia...

So brother ni pun sapu2 la curve keta tu...kata jaga kereta...takkan curve body dengan kemek.tak dpt beza...actually aku tak habis betulkan kedudukan keta tu pun..so nampak macam aku bengong sangat la kot...aku bawak balik keta ko pun sebab bukan aku pinjam....tapi bini dia yag mintak tolong...gigih la aku dengan suami datang...nak hantar keta (bkn aku pinjam ye) sebab kesian korang 1 family.nak ke klinik...

Ok fine takpe...aku tak received tq...tp aku received "WUT ARE YOU DOING!!!?" like ehh hancur ke keta ko??omaigadd....stress mak!!

And ini last warning....
Aku memang tak nak dah tolong drive kereta orang..even aku tau one day diorang akan mintak tolong kat aku lagi....bukan nak berlagak...tapi aku rasa...apa yang aku niat pada mulanya dah bertukar jadik emmm pissed off!!

Dah..maleh aku nak nengok muka ko lagi kalau tak penting....aku bukan nak aibkan sesapa....nama pn aku tak sebut...cuma takat meliah perasaan...tadi dah aku luah pada yang Nya...sekarang kat blog pn jadilah....cek takda mak dah hehehe...oklah good nite!!

Love,
Amy

No comments: