Wednesday, August 20, 2014

Dah tua

Tak sangka dah tua2 ni ada lagi silent reader...blog ni skrg bg aku macam diary yang akan aku baca again and again...

Tq for silent reader yg comment kat blog ni...umpama macam aku ni tak bersyukur...aku rasa dia dah salah faham dari apa yg aku nak luahkan sebenarnya...

Dan kalau u btl2 tak tau pasal pregnancy i dulu..no need to ajar me how to bersyukur...
Bukan tk bersyukur sayangku...maksud aku nak happy mcm org lain means aku berharap kalau boleh pregnancy aku kali ni smooth mcm org2 sekeliling aku...ko kenal pun tk sapa org keliling aku..so no need to compare ur life dengan my life kot...

Org lain2..apa aku rasa lain..ko rasa lain..
Ko hadap sakit ko kalau ko rs happy carry on..mana ada org happy bila sakit?semua kalau boleh nak yg elok2...tp bak kata aku la kat entry b4 this...kita merancang Allah yang menentukan...tk pernah sekali pun aku salahkan takdir...tapi kalau dah tuhan nak bg sakit kat aku...what shud i say?aku kan dah kata aku redha...

Ada jek benda yg tak senang lah...kalau nak comment biarla yg elok2...dah tua dah aku ni...tk larat nak amik tau hal orang..ikut suka hang lah!senang cita..

Sebabnya hanya aku je yg tahu maksud apa yg aku tulis..thats all...bukan nak raih simpati ke apa...tq jugak jenguk blog yg tah hapa2 ni..kuikuikui takat asthma..aku pun ada asthma..bencik!

7 comments:

Aty_Fared said...

bertabah lah... orang pon selalu salah paham ngan apa yang i tulis..

Fahreen Fredo said...

Amy! Tahniah on your pregnancy!! Yang silent reader tu pun patut dah nama silent kena senyap dan hadap sajalah. Banyak cerita pulak. Hehe

AmyMizzunderstood said...

Bahaya jugak i rasa hahhaa...sbb buat org salah fhm kan..tp niat kita sampaikan tu mcm lain..takpela kita je yg tahu..

AmyMizzunderstood said...

Fahreen Fredo : tq babe!!Alhamdulillah...hrp2 semuanya lancar...😊

Fara said...

wahhh wujud lagi kah manusia sebegini? huhu.. bertabahlah wahai amy.. semoga kali ni lebih smooth yer.. insyaAllah..

Suzie said...

alahai amy disebabkan salah faham la akak dah tutup akaun twitter n instagram, geram pun ada tp biarlah mcm amy ckp tak kuasa dah umur pun makin meningkat

AmyMizzunderstood said...

Fara : Tq babe!!Amin2...Insyallah

Suzie : Laaa...yeke Kak??tak tau la plakkkk....amy mmg tak de twitter..tak larat nak maintain hehehe...nnt keje tak jalan..kui2..takpela kak bertabahlah kita!