Monday, September 22, 2014

Excited

Salam...

Huhaiii..mak mana yang tk excited?cer bagitau...tak salah nak excited..kdg2 ada org ckp jgn excited sgt kang nnt jadik apa2 baru tahu... for me pemikiran ni aku tak berapa nak setuju... as long as bukan bermegah2 dan menunjuk2 yg kita ni nak dapat anak lagi...

Apa yg bakal terjadi tu dah tertulis pun...kita bersyukur jela dengan apa yang Allah dah bagi...betul tk?

Last friday is my checkup day kat Hospital Columbia..Alhamdulillah everything smooth..baby sihat and semuanya masih ok lagi...hopefully sampai berasalin la hendaknya... its already 18weeks...but kalau ikut ukuran baby kite 17weeks plus.. doc said its normal...weight baby dah 209grams...healthy baby..Alhamdulillah...

And proudly to announce...hik3 mommy gediks sket ye anak..



That day dah tanya price if nak bersalin kat Columbia ni...and price for normal delivery masih ok...cuma ada extra charges if deliver malam hari yakni diluar waktu doc bekerja...well biasalah tu..nama pun swasta kan...but still ok...as long as selesa dh cukup... 😊 cumanya kalau csec la pendek kata boleh sediakan rm10K untuk keseluruhan..include room..baby lagi.. so okla..normal price utk hospital swasta...

But still tak decide nak deliver kat mana...next checkup kat ppum..tp for scan only...up to husband nak yang mana..i is ikut jek...hehehe

Love,
Amy

No comments: