Sunday, December 21, 2014

Baby's Stuff

Hello...

Brg2 penting semua dah complete..ada 2 lagi jek rasanya..nak tukar sparepart madela tu rsnya tak sampai kot nak ke PJ dlm masa terdekat ni hehehe...beli jela kat memana yg ada..

Baju2 baby semua dah basuh...cuma tgh tgu bedsheet..bumper cot and baby pillow jek..


No more blue color for baby boy..heheh tk larat nak tengok dah..hehehe

Set dia semua color ni lah...grey,yellow and white...its from @purdy_baby kat ig u guys boleh tgk..tp skrg dah closed order sbb owner pun nak terberanak jugak hehhe..nsb cepat order!

Oh ya..for u guys yang kenal dengan blog Anil Lutaze...hehehe dia baru je bersalin baby girl...Alhamdulillah sihat semuanya...dipermudahkan...



Next turn will be me la kot...hehehe

Oklah...will update later ..

Love,
Amy

1 comment: