Tuesday, July 7, 2015

Mother of 2

Salam...

Alhamdulillah....lepas dapat 2nd child ni aku rasa more happy!even keje bertambah tapi bila tengok anak2 rasa lega...kadang2 senyum sorang2...ohh dah 2 anak aku..

My baby boy Audee Noah already 4 months old now...cheeky baby...jarang menangis .tido malam pun lepas bf boleh tido sendiri...and I can manage kakak dia masa tu...banyak membantu jugak legaaa....tak banyak kerenah langsung...harap sampai tua la Noah pls...

Its already Ramadhan...
Syukur dapat sambut sekali lagi dgn 2 org anak kali ni...wehhh im a mother of two kotttt...tak sangka...but tarraa...dia punya nafsu shopping baju anak berganda!!hahhaa

Baju anak2 pun dah settle shopping..
Tinggal baju mak bapak diorang plak...hehefor sure nak sedondon punya..lagi2 bila dah ada anak sepasang sekarang...hehe

Anya pun makin boleh diharap boleh jaga adik dia..so far semuanya ok2....and im really2 happy with my life sekarang....
Come let me tepek a picture of my soul here...hehehe




So okla...bloggers and followers...selamat menjalani ibadah puasa...semoga mendapat keberkatan dari yang Esa... and Selamat Hari Raya..enjoy your shopping...and balik la kampung..jangan dengar video2 viral yg tak bg kita pulang ke kampun sebab nak jimat duit...that is soooo stupid!

Ok?Bai

Love
Amy

No comments: