Tuesday, November 15, 2016

My 32nd birthday

Salam...

Haluuuu kembali bersiaran...
Ye..dah tua kan?haah...hahaha takde apa yang luar biasa...as usual on 23rd october,husband took us jalan2 KL and check in at St Regis KL..one of new hotel in KL...rasa2 dah nak full kot checklist hotel yang kitorg dah stay...

After check in..dia bawak ke The Garden...nak hitea katanya...so we all pergi ke TWG The Garden...Suddenly....SURPRISEEEE!!!

Hahahha apahal mama xoxo blogger ada kat siniiii!!hahaha terharu mak...thank u guys sudi spend time for my birthday...even tak semua ada...tak kisah la janji hari2 ku terisi jua...hahaha







Anak2 pun happy dapat jumpa and play together...tq Jai susah payah berdrama dengan Atim!tq Fad and husband...sanggup buang masa datang join kami...tq so much!

Ok..lepas dah kembung perut minum tea...we went back to St Regis...anak2 pun dah penat...last2 room service je..hahaha...

The next day (haaa ni baru betul hari lahir ku) 24th oct...after late checkout...husband poyo2 drama kata salah jalan...apahal plak dah sampai ke Rawang...and I asked him..."nak gi rumah Kakak ke apa ni??" And dengan muka serious dia cakap tak lah!!!salah jalan la...waze ni blablabla...ok fine... jangan drama King sangat....Im pretty sure where u want to bring us...hahahah stop drama pls Atim!!u are not good in acting!

Okla sampai Rawang...my sis house...yeyehhh Ayah..my Aunty and my lil bro pun ada...lets celebrateee!






Kita bershell out guys!!this is my first time...memang pernah cakap dengan my sis teringin...nah ko!dapat..makan la sampai lebam!

Im so happy!eventho tak dapat bermalam kat sana...but seriously I have everyone..yes everyone..my husband..kids..my friends and my family...Syukur Alhamdulillah...

A big thanks to my husband,Hatim....
U such an amazing husband...selalu buat surprise...tq so much!

Love,
Amy

No comments: